Dansk Søvnapnø Forening blev stiftet i september 1997 og havde i 2021 godt 1.000 medlemmer.

Foreningens overordnede formål er at fremme kendskabet til søvnapnø og at arbejde til fordel for mennesker, der er ramt af søvnapnø eller hermed beslægtede sygdomme. Du kan læse foreningens vedtægter HER.

Dansk Søvnapnø Forening går i dialog med og samarbejder med Danske Regioner, Folketingets sundhedsudvalg, Sundhedsstyrelsen, Rådet for Sikker Trafik, Transporterhvervenes Uddannelser, forskere og læger, leverandører af CPAP-udstyr med flere.

Da søvnapnø er en sygdom med estimeret 200.000 danskere der ikke er diagnosticeret, arbejder foreningen frem mod at udbrede kendskabet til søvnapnø gennem forskellige medier.

Foreningen har desuden som mål, at være i kontakt med alle de danske søvnklinikker i forhold til at afdække borgernes generelle mulighed for behandling af sygdommen.

Medlemmerne er Dansk Søvnapnø Forenings fundament. De bidrag, kontingenter og gaver, vi modtager fra vore medlemmer, er forudsætningen for, at vi kan udføre foreningens arbejde.

Samtidig har det stor betydning, at vi taler på mange menneskers vegne. For jo flere vi er, jo større gennemslagskraft har vi, når vi vil påvirke de beslutningstagere, der er med til at forme fremtiden for de mange mennesker i Danmark, der lever med en søvnapnø.

Medlemmer af bestyrelsen kommer gerne rundt i landet og holder informationsmøder omkring søvnapnø.

Ved spørgsmål kan du altid tage kontakt til os på snork@snorker.dk eller ringe til vores formand på 35 42 41 26