Kulturtilbud
Mange savner i denne tid nogle af de kulturtilbud, plejer at benytte sig af, men der er hjælp at hente, hvis man savner kulturtilbud, der oven i købet er gratis.

Fællessang.
Der er hver dag kl. 09.05 fællessang på DR1 med Phillip Faber, og her får man også lige lidt opvarmning først. For det først er det nogle skønne sange, der synges. Dernæst er konceptet genial, hvis man elsker at synge, men ikke selv synes ens stemme lyder så godt. Så kan man
bare skrue højt op for Phillip Faber, så han overdøver sin egen stemme.

Litteratur.
Selv om bibliotekerne holder lukkede, så er det stadig mulighed for at låne E-bøger. Gå ind på dit biblioteks hjemmeside.

Få corona-underholdning fra Forlaget Gyldendal ved at gå på https://www.gyldendal.dk/ så kan du finde mange spændende interviews. Hver morgen fra mandag til fredag bringer de live interview. I løbet af den kommende uge kan du opleve samtaler med bl.a. Kirsten Thorup, Line Knutzon og Ditte & Louise. Du kan når som helts opleve tidligere interviews med f.eks. Kim Leine og Erling Jepsen.

Film.
På Bibliotekernes Filmstriber på https://fjernleje.filmstriben.dk/ kan du låne gratis film.
Lige nu er der Filmfestival. Man kan jo ikke se filmene i biograferne, så derfor sendes de direkte hjem til publikum. Det koster 6 euro at se en film. Er du interesseret, så gå ind på www.cphdox.dk

Corona koncerter
På coronakoncerter.dk kan du hver aften kl. 20.00 opleve koncert fra musikeren Mathæus Brechs dagligstue.
Det er live musik og du bestemmer selv prisen og betaler med mobilpay. Se www.coronakoncerter.dk